Kvalitet och miljö

Välkommen till Curt Rahms Åkeri AB, åkeriet som lyfter, transporterar och monterar.
Vi är ett litet familjeföretag som grundades 1990 av Curt Rahm. Idag drivs företaget av Henrik Rahm, Curts son. Vi har som målsättning att du som kund ska få en helhetslösning – med snabb och personlig service.

Säkerhetstänk och utbildning är något vi prioriterar högt, precis som ordning och reda. Vi är ett företag som står för kvalitet genom återkommande personalutbildning samt med bilar och kranar som ständigt kontrolleras, förnyas och besiktas. Våra chaufförer har kranbehörighet samt ständigt förnyad YKB, ”Arbete på väg” och ADR-S. De har dessutom en hög kompetens och ett engagemang för sitt arbete som vi är mycket stolta över.

Alla våra maskiner är miljöcertifierade och vi arbetar ständigt med att effektivisera våra transporter samt leva upp till de krav som ställs på oss ur miljösynpunkt.
Miljön påverkar oss alla och vi arbetar aktivt för att minska vår klimatpåverkan för allas skull.
 
Vi är ansluta till Fair Transport, där vi har genomgått kontroll och certifiering gällande Miljö och Kvalitet.

Vi värnar om att ha kunden i centrum. Vi tar oss lika gärna an ett enkelt jobb som stora projekt och strävar efter att kunden ska bli nöjd oavsett storlek på uppdraget. Vi jobbar alltid för att förse våra kunder med god service och bra kvalitet på de arbeten vi utför.

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen, maskinpark och våra erfarna chaufförer har vi kunskapen och kompetensen att leverera rätt bil till rätt plats. Men vi kan även utföra andra tjänster också. Exempelvis kan du även få hjälp med transport, sjösättning eller upptagning av din båt. Vi erbjuder flexibla och kundanpassade lyft- och transporttjänster för såväl bygg-och industrisektorn som privatpersoner gällande bodar, containrar, husdelar, stugor, tegel, byggmaterial och båtar etcetera.
Vi är experter på att utföra jobb som kräver precision och erfarenhet. Inget jobb är för litet eller stort för oss på Rahms Åkeri!